Een paar jaar geleden is er bij ons een poes aan komen lopen dus die hebben we maar gehouden. Maar nadat ze een paar maanden in huis had gezeten wilde onze Daisy (de poes) naar buiten en omdat wij dachten dat ze krols was en geen zin in jonge katjes hadden besloten we om haar maar te laten helpen. Het mooie van dat alles was dat toen ze geopereerd werd de dierenarts ons vertelde dat de sterilisatie blijkbaar al jaren geleden was gebeurd. Dus toen ik vroeg wat de kosten waren verstond ik 9 euro. Waarop ik zei, dat is goedkoop en gaf hem 10 euro. De dierenarts keek me nogal stom aan en vertelde me toen: “mevrouw, het is 109 euro want we hebben haar wel open gemaakt en ze is onder narcose geweest.” Ik was behoorlijk gefrustreerd. Maar een geluk bij een ongeluk; die week daarna won ik met de Staatsloterij 120 euro en dat maakte alles weer goed.

Vanwege privacy redenen is de naam van de poes gefingeerd. Dat lijkt me logisch.